Deze website wordt goed bezocht, vooral in de periode maart tot en met september. De periode wanneer er veel aanbod te vinden is.  Gemiddeld 500 bezoekers per dag en in de weekenden 1.000 bezoekers!

Een interessant medium om te laten zien dat jij dit initiatief een warm hart toedraagt en om meer verkeer naar jouw website te genereren.

Voor € 50,- (excl btw) staat jouw bedrijfslogo met een doorlink naar jouw website een jaar lang op deze ‘sponsorpagina’. Daarnaast wordt jouw bedrijf twee keer vermeld op de social mediakanalen van Producten uit Lansingerland.

Let op: met een jaar bedoel ik tot maart 2022. Net voor die datum maak ik de balans opnieuw op en bekijk ik of ik doorga met het onderhouden en beheren van deze website en de social mediakanalen. 

Jouw voordelen:

  • je laat zichtbaar zien dat je de website Producten uit Lansingerland steunt
  • Je profiteert van een goed bereik (zie bovenstaande bezoekersaantallen)
  • je wordt 2 keer vermeld op de social mediakanalen van Producten uit Lansingerland. Eén keer bij het van start gaan van de sponsoring en één keer in het lopende sponsorjaar op een moment naar keuze.

Mail bij interesse jouw logo en website naar info@productenuitlansingerland.nl

Wall of fame

Onderstaande bedrijven hebben er onder andere voor gezorgd dat jij kunt blijven genieten van deze website. Bezoek daarom ook eens de site van onderstaande bedrijven en organisaties. En denk aan ze als je een bepaald product of dienst nodig hebt. 

logo Estagram