Tjee, jongens. Het is wat. Het Coronavirus heeft een forse impact op ons, de wereld en onze economie. Zo ook op de glastuinbouw. Aan het begin van de coronacrisis, kampte vooral de sierteelt kampt met afzetproblemen. In sommige gevallen werden producten zelfs vernietigd, terwijl de kosten doorgaan. Dit kon ik niet aanzien, vanuit mijn passie voor de glastuinbouwsector en met mijn skills op het vlak van online marketing en communicatie, ben ik in maart 2020 gestart met dit initiatief. Met een enorm resultaat, waar ik best een beetje trots op ben. Gemiddeld 500 bezoekers per dag en in de weekenden 1.000 bezoekers!

Kopen bij de teler

Vanuit nood zijn diverse telers in Lansingerland gestart met het verkopen aan particulieren. Ik merkte dat veel particulieren graag de producten rechtstreeks bij de teler wilden kopen maar niet goed wisten waar ze deze telers konden vinden. Het merendeel van de telers verkoopt namelijk niet rechtstreeks aan particulieren. Om deze initiatieven zichtbaar te maken, heb ik deze website opgezet.

Tip?

Ken je ook een bloemen- of groentenstalletje aan de weg in Lansingerland, geef dit gerust door via het contactformulier dan vul ik dit zo spoedig mogelijk aan. Ook als je blij bent met je product, laat gerust een leuke reactie achter op de betreffende productpagina. En laten we het vooral netjes houden :-).

Deze website heb ik vanuit de beste bedoelingen opgezet. Laten we met elkaar zorgen dat de informatie actueel blijft. Klopt er iets niet geef dit dan gerust door. De informatie op deze website is met zorg samengesteld, maar een foutje is er zo ingeslopen. Wellicht onnodig om te vermelden, maar ik doe het toch: ik ben niet aansprakelijk voor onjuistheden op de website.

Ook meehelpen?

Vind je dit nu ook een goed idee, dan vind ik het leuk als je een kleine bijdrage wilt geven om de hosting en verdere optimalisatie van deze website vorm te geven. Ik heb geïnvesteerd in de hosting, maar als dit nu een goed idee blijft is het leuk als we dit langer door kunnen zetten. Hiervoor is geld vanuit de community nodig.

Uiteraard lees je wat er gebeurt met de ontvangen donaties. Mijn bijdrage is de investering geweest in de techniek van deze website (claimen domeinnaam en hosting), ontwerp logo en de uren voor het ontwerp en het vullen van de website. Ik heb besloten de hosting nog een jaar door te zetten, tot maart 2022. Afhankelijk van de binnengekomen donaties, wordt de situatie opnieuw bekeken. Meer informatie over de binnengekomen donaties, lees je in dit bericht.

Voor bedrijven is het ook mogelijk om dit initiatief zichtbaar te sponsoren, zie hiervoor de sponsorpagina. En voor alle bezoekers: neem ook eens kijkje op deze pagina en klik door naar de websites van deze geweldige sponsoren. 

Meehelpen kan uiteraard ook op een andere manier. Wil je dit graag en heb je hiervoor een goed idee? Laat het mij weten: info@productenuitlansingerland.nl

Veel plezier, blijf gezond, hou je aan de richtlijnen van de overheid en let een beetje op elkaar.

Groene groet, Esther Witkamp
(in het dagelijks leven marketing- en communicatieadviseur, meer informatie over mij op www.estagram.nl)