Goed nieuws, je kunt nog een jaar genieten van deze website. Het sponsor doelbedrag is behaald! Maar daarna (maart 2023) stop ik met dit initiatief. Een korte achtergrond lees je in dit artikel.

Deze website heb ik ontworpen omdat ik de tuinbouw een warm hart toe draag. Ik heb geïnvesteerd in hosting + aanschaf domeinnaam, het ontwerp en het vullen van deze website doe ik in mijn vrije uurtjes. En dit kost best wat tijd, helaas heeft mijn zoektocht dit jaar naar assistentie niets opgeleverd.

Omdat ik van mening ben dat deze website vooral moet blijven voldoen aan een vraag, had ik dit jaar een sponsordoel gesteld van  300,-. Dit doel is bereikt. Dus ook volgend jaar kunnen jullie genieten van deze website.

Donatie | Producten uit Lansingerland

www.productenuitlansingerland.nl gaat nog één jaar door
Ik betaal nog voor één jaar de hosting (maart 2022 tot maart 2023) en zal de website zo goed mogelijk actualiseren. Maar daarna stopt dit initiatief echt.

Bij de start van dit initiatief deden veel telers mee. Gelukkig herstelden de reguliere afzetmarkten zich snel. Hierdoor stopten een aantal telers de verkoop aan particulieren. Ook het bezoekersaantal zie ik dalen.

Zie jij wat in dit initiatief?
Misschien zeg jij, ‘dat vind ik jammer dat Producten uit Lansingerland stopt’. Wil je dit initiatief voortzetten? Stuur dan gerust een e-mail naar info@productentuitlansingerland.nl en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Natuurlijk blijft een kleine donatie altijd fijn. Dit om tegemoet te komen in de hostingskosten, het claimen van de domeinnaam en het onderhouden van de website. 

Voor bedrijven of organisaties is het mogelijk om dit initiatief zichtbaar te sponsoren. Meer hierover lees je op de sponsorpagina.

nodig om volgend jaar (maart 2022-maart2023) door te gaan met deze website

  • voortgang tot doel: 100% 100%

Waardeer je dit initiatief met een kleine donatie?

Van elke donatie worden er € 0,35 transactiekosten ingehouden als transactiekosten (Mollie).

Bedrag