Er werden al wat vragen over gesteld via de productpagina. ‘Kunnen we ook op een contactloze manier betalen voor de aardbeien?’ En ‘is het mogelijk om een berichtje te geven, wanneer de aardbeien aangevuld worden, anders komen we voor niets’.

Opgelost! Vanaf vrijdag 8 mei staat bij Van der Spek een echte aardbeien verscarroussel. Zo grijp je minder snel mis en staan de aardbeien hierdoor in de beste temperatuur op jou te wachten.

En nog meer goed nieuws. Vanaf vandaag zijn A-kwaliteit aardbeien te koop, rechtstreeks van de teler. Hierdoor dus veel langer houdbaar dan dat je ze in de winkel koopt. Maar of ze dit halen? 😉

En dat voor de fijne prijs van € 2,25. En als bonus: de heerlijke romatomaten staan naast de aardbeiencarroussel. Dus met een heerlijk verspakket naar huis!

De aardbeien verscarroussel en de romatomaten zijn dagelijks van 8:00 tot 20.00 uur verkrijgbaar aan de Anthony Lionweg 28. En tip: komend met de auto passeer je het orchideeenkraampje van Special Orchids (wegens naderende einde teelt gestopt), hortensia’s van Joep van de Bosch en de hortensia’s van Sies-Van der Spek.